Lista e akronimeve
старонка33/33
Дата канвертавання24.04.2016
Памер1.42 Mb.
1   ...   25   26   27   28   29   30   31   32   33

Annex 12. Harta e zonave Ramsar ne Shqiperi

Aneksi 13. Rrjeti i Zonave Emerlad per Shqiperine


Kodi

Emri

Kategoria

IUCN

Territori

AL0000001

Llogara National Park

II

1.010

AL0000002

Divjake Pine National Park

II

1.250

AL0000003

Prespa National Park

II

27.750

AL0000004

Butrinti National Park

II

2.500

AL0000005

Allamani Strict Nature Reserve (proposed)

I

1.659

AL0000006

Tomorri National Park

II

4.000

AL0000007

Dajti National Park (extended)

II

29.347

AL0000008

Protected landscape of the ëetland complex Vjose-Narte

V

19.412

AL0000009

Managed Nature Reserve of Shkodra lake

IV

26.535

AL0000010

Alps (proposed National Park)

II (proposed)

77.458

AL0000011

Kurora Lures-Kunore-Valmore-Zall-Gjocaj (proposed National Park)

II (proposed)

16.596

AL0000012

Bredhi Hotoves-Dangelli NP

II

14.973

AL0000013

Morava Protected Landscape

V (proposed)

29.155

AL0000014

Karaburun-Orikum-Dukat (proposed National Park)

II (proposed)

33.036

AL0000015

Bize-Brosh-Berdhet (proposed Protected Landscape)

V (proposed)

4.594

AL0000016

Karavasta (proposed National Park)

II (proposed)

19.677

AL0000017

Shengjin-Ishem (proposed MNR)

IV (proposed)

30.000

AL0000018

Managed Nature Reserve

Kuturman-Qafe BushIV

4.210

AL0000019

Pogradec Protected Landscape

V

24.350

AL0000020

National Park Germenj-Shelegure-Leskovik-Piskal (proposed)

II (proposed)

20.421

AL0000021

Protected Landscape of Buna river - Velipoja

V

22.479

AL0000022

National Park Rrajce-Shebenik

II

33.927

AL0000023

Protected Landscape of Korabi

V

31.360

AL0000024

Managed Nature Reserve Rrushkulli -Ishem (proposed)

IV

2.030

AL0000025

Managed Nature Reserve of Berzane

IV

1.298


Aneksi 14. Harta e rrjetit te zonave Emerald per Shqiperine

Aneks 15. Harta e Zonave me Rendesi per Shpendet per Shqiperine


Aneksi 16. Aktoret institucionale te biodiversitetit ne ShqiperiInstitucionet


Funksionet kryesore
Agjencite kryesore/Departamentet/Njesite


Agjencite dhe Njesi te Varesise
Politike beresit

Planifikimi burimeve

Alokimi burimeve

Zbatimi I politikave

Monitorimi

Koordinimi

SupervizimiKeshilli i Ministrave


DSDC

-

Departamenti Ligjor

Ministria e MjedisitDrejtoria Pergjithshme Politikave

Drejtoria e Biodiversitetit

Agjencite zbatuese

AKM

DRSHP

ISHMPU

Ministria e Financave
General Budget Department
CFCU

Ministria e Bujqesise, Zhvillimit Rural dhe Administrimit te Ujerave
Drejtoria e Pergjithshme e TokaveQTTB
Ministria e Integrimit
Zyra NIPAC

-

Directorate of Internal Market

Ministria e Arsimit & Sporteve


Agjencite zbatuese

Academy of Sciences
Centre for Flora and Fauna

Research (UT)
Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit

Agjencite zbatuese

AKPT


Ministria e Energjise dhe Industrise

Agjencia zbatuese

AKBN


Ministria e Brendshme
NJQV


PARLAMENTIKomisioni per Veprimtari Prodhuese, Tregti dhe Mjedis

Komisioni i Ligjeve
STRATEGJIA KOMBËTARE E BIODIVERSITETIT 2015-2020
1   ...   25   26   27   28   29   30   31   32   33


База данных защищена авторским правом ©shkola.of.by 2016
звярнуцца да адміністрацыі

    Галоўная старонка