Практычны матэрыял па сба да раздзелу «харчаванне»




Дата канвертавання07.05.2016
Памер9.49 Kb.
Практычны матэрыял па СБА да раздзелу «ХАРЧАВАННЕ»

1.Асноўныя прадукты харчавання.
2.Вызначы прадукты расліннага (р) і жывельнага (ж) паходжання: малако, мяса, яйка, тварог, масла-
• хлеб, крупы, яблык, цукар –


3.Што такое рэжым харчавання?

• змена бялізны ў адін і тое жа час;
• прыем ежы ў адін і той жа час;
• праслухоўванне музыкі ў адін і той жа час.


4.Што такое меню?

• пералік страў прыгатаваных на сняданак, абед, вячэру;
пералік кніг, якія трэба прачытаць за вечар;
• пералік заданняў па матэматыцы.


5.Віды бутэрбродаў:

адкрытыя, закрытыя, прыкрытыя, простыя, складаныя,
• закусачныя, гарачыя, салодкія, горкія, замарожаныя.


6.Вызначы выгляд бутэрброда:

• хлеб, алей-
• хлеб, алей, сыр-
• хлеб, масла, каўбаса, хлеб-
• хлеб, мед-


7. Прадукты для бутэрбродаў.


8. Віды яек:
(сталовыя, дыетычныя)

• тэрмін захоўвання – 1-5 дзен,
• тэрмін захоўвання – 10 і больш дзен.


9. Паслядоўнасць адварвання яек.


База данных защищена авторским правом ©shkola.of.by 2016
звярнуцца да адміністрацыі

    Галоўная старонка