Прадукцыя кампаніі «Цесна-Астык» Лапша гнездавая




Дата канвертавання29.03.2016
Памер21.55 Kb.
Прадукцыя кампаніі «Цесна-Астык»
Лапша гнездавая

500 г


Склад: мука пшанічная хлебапякарная вышэйшага гатунку, вада.

Група В.


Харчовая вартасць 100 г прадукта:

Тэрмін захоўвання: 2 гады

Дата вырабу: на ўпакоўцы

Крохкае. Асцярожна! Захоўваць ад вільгаці

Прадукт сертыфікаваны: СТ РК ГОСТ Р 51865-2010

Спосаб прыгатавання

У якасці гарніру

Засыпаць гнездавую лапшу ў кіпячую падсоленую ваду (1/2 пачка на 2,5 л вады) і варыць на працягу 4-5 хвілін. Зліць ваду, дадаць аліўкавага алею.

У якасці самастойнай стравы

У сярэдзіну кожнага гняздзечка пакласці любую начынку (фарш, сырое яйка, тушаную гародніну і інш.). Фаршыраваныя «гнёзды» раўнамерным слоем выкласці на патэльню, заліць булёнам, не закрываючы верху лапшы, дадаць соль па ўласным гусце. Гатаваць на павольным агні да гатоўнасці.



Жайма

Тонкая раскатка

Вартая смачных традыцый

400 г


Жайма (сочні для беcбармака)

Склад: мука пшанічная вышэйшага гатунку, яечны парашок, соль

Група В

Харчовая вартасць 100 г прадукта:



Энергетычная каштоўнасць 349 ккал

Тэрмін захоўвання: 1 год

Умовы захоўвання: у чыстым, сухім памяшканні з добрай вентыляцыяй пры тэмпературы да 30 ̊С і адноснай вільготнасці паветра не больш за 70%.

Дата вырабу: на ўпакоўцы

Крохкае. Асцярожна! Захоўваць ад вільгаці

Прадукт сертыфікаваны:

СТ РК ГОСТ Р 51865-2010, СТ РК ИСО 9001-2009, ИСО 22000-2005

Маса нета: 400 г пры стандартнай вільготнасці 13%

Зроблена: ТАА «Цесна-Мак»

1 пачка = 1 страва «Бесбармак» на 4 чалавек

Для вырабу дадзенага прадукту выкарыстоўваецца абсталяванне, якое дазваляе раскатаць цеста як пры ручной раскатцы.

6-8 хв.


Булён 5 л

Кеспе

200 г. 5 хв.

Вартая смачных традыцый.

ЛАПША


Склад: мука пшанічная вышэйшага гатунку, вада, яечны парашок, соль

Група В.


Харчовая вартасць 100 г прадукта:

Бялкі 11,4 г

Тлушчы 2,1 г

Вугляводы – 69,5 г

Энергетычная каштоўнасць 349 ккал

Тэрмін захоўвання: 12 месяцаў

Дата вырабу: на ўпакоўцы

Прадукт сертыфікаваны: СТ РК ГОСТ Р 51865-2010



Маса нета: 200 г (пры стандартнай вільготнасці 13%).

Вытворца: ТАА «Цесна Мак»


База данных защищена авторским правом ©shkola.of.by 2016
звярнуцца да адміністрацыі

    Галоўная старонка